Kryefjala Logo

Pse burrat dhe gratë testojnë njëri-tjetrin në marrëdhënie?

24 Dhjetor, 2022 | 1:49 pm

Nuk është e pazakontë që partnerët të testojnë njëri-tjetrin.
Shumë njerëz testojnë të tjerët e tyre të rëndësishëm për të parë nëse marrëdhënia do të zgjasë.

Njerëzit testojnë të tjerët kur ndihen të pasigurt .
Nëse dyshoj në dashurinë e partnerit tim për mua dhe bëj një provë, e bëj sepse ndihem më mirë sesa të bëhem i pambrojtur duke ndarë sinqerisht me partnerin tim dyshimin tim.

Testimi është gjithashtu një mënyrë për të shmangur marrjen e përgjegjësisë për pjesën tonë në prishjen e një marrëdhënieje.

Ndonjëherë, njerëzit testojnë partnerët e tyre duke e ditur se ata do të dështojnë. Në këto raste, dështimi në test përdoret si një justifikim për t’i dhënë fund marrëdhënies në vend të arsyes së vërtetë, të rrënjosur thellë.

Shenjat që ai ose ajo po ju teston

1. Ata ju tërheqin afër dhe më pas veprojnë pa interes.

2. Ata ju tregojnë tekste ose DM nga njerëz që po flirtojnë me ta.

3. Ata flirtojnë me njerëzit që keni përballë, pastaj ju pyesin nëse jeni xheloz.

4. Ata thonë diçka që e dinë se do t’ju duket ofenduese ose e pakëndshme, pastaj heshtin dhe shohin për reagimin tuaj.

5. Ata fillojnë zënkat nga hiçi dhe në dukje për asgjë.

Të ngjashme