Kryefjala Logo

Pse “3-shi” është numri magjik në një marrëdhënie?

22 Nëntor, 2022 | 12:15 pm

Numri tre është shumë i rëndësishëm në një lidhje për disa arsye dhe ne ju kemi përmbledhur disa:

1-Pas një takimi, burrat nuk telefonojnë për tre ditë
Kjo mund të jetë e vërtetë ose jo.
Është rregulli i vjetër i artë për burrat dhe mund të shkojë në çdo mënyrë.
Një burrë mund të presë të shohë se sa e sigurt jeni, ose mund të dëshirojë të rivlerësojë datën përpara se t’ju telefonojë për një takim të dytë.
Nëse ai nuk ju telefonon pas një takimi të tretë, mos e telefononi.
Ai nuk u aksidentua, ai nuk është i sëmurë, ai thjesht mund të mos ketë qenë aq i interesuar për ju.

2-A duhet të kryeni marrëdhënie intime në takimin e tretë?
Askush nuk mund t’i përgjigjet kësaj pyetjeje përveç jush.
Është një thënie që shumica e njerëzve kryejnë marrëdhënie intime në takimin e tretë, por të gjithë janë të ndryshëm. Besoni instinkteve tuaja dhe jini të sigurt. Pas tre takimesh, ju vërtet nuk e njihni njëri-tjetrin ose me kë keni qenë secili në të shkuarën.

3- Tre vite së bashku janë një kohë e mirë për t’u fejuar
Pas tre vjetësh që jeni çift, mund të jetoni së bashku, ose të kaloni çdo ditë së bashku nëse marrëdhënia është e përputhshme e shëndetshme.
Nëse jeni në lidhje , marrja e marrëdhënies në një nivel tjetër mund të jetë e përshtatshme në këtë kohë.
Nëse partneri juaj nuk ka dëshirë të fejohet deri në pikën trevjeçare, ai ose ajo mund të mos dëshirojë një angazhim.

Të ngjashme