Kryefjala Logo

Propozimet për martesë më të bukura por edhe më të çuditshmet

19 Nëntor, 2023 | 2:30 pm

Që nga ardhja e YouTube (dhe ndoshta shumë më parë), njerëzit kanë bërë propozime në vende gjithnjë e më të çuditshme.

Ndonjëherë ato janë të çuditshme sepse janë ekstreme, si shtrimi i pyetjes gjatë fluturimit, dhe ndonjëherë sepse është në një vend të zakonshëm që ka një kuptim të veçantë për çiftin.

•Propozimi për hedhjen me parashutë

Epik. Thjesht … epike. Nuk mund ta imagjinoj të kërcej nga një aeroplan, por vë bast që ta bëja me personin që dua më shumë do të ishte e pabesueshme, kështu që bashkimi në ajër tingëllon absolutisht befasues.

•Propozimi i gravitetit zero

A mund ta imagjinoni të ndjeheni sikur po fluturoni fjalë për fjalë, pastaj t’ju propozojnë dhe ta ndjeni atë gjithashtu në mënyrë proverbiale? Graciela Asturias zgjodhi t’i kërkonte të dashurës së tij të martohej me të, ndërsa dyshja hipën në një “avion Boeing 727 të projektuar posaçërisht që krijon përvojën e mikrogravitetit gjatë zhytjeve katër-pesë minutëshe ndërsa fluturon lart e poshtë midis 24,000 dhe 35,000 këmbë” për ditëlindjen e tij. I pakënaqur duke e lënë aventurën thjesht duke fluturuar, ai shtoi angazhimin në përzierje.

•Ekspozita e rreme e artit

Në këtë propozim të ëmbël, një burrë i tha të dashurës së tij se do të shkonin të shihnin një artist, pjesa e të cilit quhej “Bufta ime e hershme”. Doli, ky ishte një anagram për “A do të martohesh me mua?” dhe pasi e shikoi veprën e artit përmes një kornize dhe këndi të caktuar, ajo pa se cili ishte mesazhi i vërtetë.

•Propozimi i shkretëtirës

Ky propozim idilik i një burri për të dashurën e tij prej 14 vitesh në mes të shkretëtirës së Dubait – i kompletuar me pishtarë tiki dhe aranzhime lulesh – e vendos shiritin lart për ne të tjerët.

Të ngjashme