Kryefjala Logo

Problemet në çift që mund ti zgjidhë vetëm intimiteti

2 vite më parë

Marrëdhëniet intime ka raste kur luajnë një rol shumë të rëndësishëm pasi gruaja mund të arrijë maksimumin e orgazmës dhe largon stresin.

Studimet tregojnë se marrëdhëniet intime qetësojnē nervat dhe largojnë stresin.
Kur është koha më e mirë për të kryer marrëdhënie,jua tregojmë më poshtë:

•Nëse ndihesh pa qejf
Studimet tregojnë se marrëdhëniet intime kanë ndikim në sistemin imunitar,ndaj edhe nëse ndiheni shumë të lodhur do t’ju bëjë vërtet mirë.

•Mëngjes
Trupi i femrës është ndërtuar për intimitet në mëngjes pasi niveli i testosteroneve dhe energjisë është më i lartë,ke çlirimin e endorfinës ndaj do e filloni ditën me humor.

•Pasi keni kryer akrivitet fizik
Qarkullimi i gjakut në pjesët gjenitale femërore rritet ndjeshëm pas një aktiviteti fizik sepse gjatë ushtrimeve fizike lëshohet testosteroni që përgjigjet për dëshirën drejt marrëdhënieve intime.

•Pasi keni kaluar një ditë “Jo”
Nëse keni kaluar një ditë të vështirë, një alternativë e mirë do të ishte marrëdhënia intime pasi do t’ju rregullojë humorin dhe do t’ju heqë stresin e ditës.

Të ngjashme