Kryefjala Logo

Probleme në marrëdhënie për këtë shenjë horoskopi

11 Nëntor, 2023 | 12:05 pm

Ne jemi antagonistë dhe armiqësorë sot, dhe ne, vetë, mund të mos e dimë pse.

•Demi

Vështirë ta besosh, por je sërish në gjumë dhe po fillon të ndihesh sikur ‘të jesh në mbrojtje’ është bërë karta jote e thirrjes. Çfarë është ajo për ‘këto ditë’ që ju ka ndjerë se keni nevojë të mbroni veten gjatë gjithë kohës? 11 Nëntori 2023 ju sjell një ditë krejtësisht të re për t’u ndjerë se duhet të luftoni edhe një herë diçka në jetën tuaj që kërcënon t’ju bëjë më të mirën. Kjo ka më shumë se gjasa diçka të bëjë me marrëdhënien tuaj romantike.

Gjatë kalimit të Marsit përballë Uranit, do të jeni aq të mësuar të grindeni me partnerin tuaj për këtë, atë dhe të tjerat, saqë ai mezi duhet të bëjë ose të thotë ndonjë gjë që ju të zhyteni në një gjendje të keqe. Ju jeni në avantazh gjatë Marsit përballë Uranit, dhe kjo do t’ju bëjë të përplaseni me njerëzit dhe të nxitoni në përfundime. Nuk të intereson as nëse ke të drejtë. Ju do të këputni dhe mbroni gjithsesi. Ju ndiheni shumë pak të qetë në këtë ditë; ju jeni të plagosur fort.

Ekziston gjithashtu një shans shumë i mirë që ju ta lexoni partnerin tuaj në mënyrë të gabuar kur ai në të vërtetë thjesht po përpiqet të ndihmojë. Ata janë të vetëdijshëm se gjërat nuk kanë qenë tamam perfekte mes jush këto ditë, por më 11 nëntor ata mund të ofrojnë ndihmë. Megjithatë, nuk do ta shihni ndihmën e tyre si të dobishme dhe do t’u hidheni në fyt. Për momentin, ju nuk i besoni këtij personi, kështu që i interpretoni gjërat si ‘ndihma’ si veprime armiqësore.

Të ngjashme