Kryefjala Logo

Prezenca e Mërkurit nuk e lejon këtë shenjë horoskopi të dalë në asnjë takim

26 Shtator, 2022 | 12:54 pm

A keni qenë ndonjëherë në një situatë ku dëshironi diçka dhe kjo dëshirë ju bën kaq nervoz për ta marrë atë saqë nuk mund ta hiqni nga koka juaj?

Ja kështu do të funksionojë këtë javë për të dashuruarit sidomos ata beqarë.
Merkuri në lidhje me Venusin është ndikimi ynë kryesor dhe kjo do të thotë se kur bëhet fjalë për dashurinë, mund ta prishim shumë mirë duke thënë një budallallëk pa dashje.

Cila shenjë preket më shumë nga ndikimi i Mërkurit?
•Ekziston një shpjegim i mirë se përse nuk mund të keni takoheni dhe kjo është për shkak se nuk e keni idenë se si të bëni një takim.
Jeni mësuar të jeni në një lidhje dhe me siguri keni jetuar për të kaluar nga një lidhje në tjetrën për pjesën më të madhe të jetës tuaj.

Nëse e keni gjetur veten beqar për momentin, ju duhet të provoni.
Ju mund të ndiheni sikur keni qenë jashtë loje për një kohë të gjatë, por kjo nuk do t’ju ndihmojë.
Ju duhet të pranoni se nëse doni një takim, atëherë duhet të dilni “për pazar”

Ju jeni shumë afër të qenit në paqe me këtë ide por nuk jeni ende atje ku duhet. Pasi të pranoni idenë se jeni vërtet beqarë dhe se marrëdhëniet në të cilat keni qenë dikur kanë mbaruar me të vërtetë atëherë do të ktheheni në lëvizjen e gjërave, sa i përket takimeve,mos mbani shpresa,të paktën për këtë muaj.

Të ngjashme