Kryefjala Logo

Pranverë jo e thjeshtë për këtë shenjë horoskopi

1 Prill, 2023 | 11:32 am

Gjithçka po ecën në drejtimin e duhur për sukses dhe arritje, por kemi disa rënie. Dielli është në Dash, kështu që kjo shenjë do ketë ‘dhimbje koke’ me njerëzit thjesht sepse nuk do të jetë në gjendje të bëjë kompromis.

•Bricjapi
Gjatë kalimeve të shumta të Mërkurit të prillit 2023, ju mund të thoni atë që keni në mendje.
Për shkak se ju po vini nga një vend i lënduar dhe zemërthyerje, ju mund t’i përkeqësoni gjërat thjesht sepse jeni bërë ‘shumë’ mbrojtës.
Ju mund të zbuloni se energjia e Lilith-it e përzier me kaq shumë ndikim të Venusit, i nxit gjërat në jetën tuaj shtëpiake, duke e bërë marrëdhënien tuaj romantike pothuajse të pathyeshme për ju.

Do të ndiheni të mbërthyer dhe në një gropë..
Është sikur jeni të mbërthyer dhe nuk mund të lëvizni nëse nuk është për të shprehur mjerim ose një ankesë të rëndë kundër partnerit tuaj.
Puna nuk duket më si ajo që dëshironi të jetë dhe ju e dini se keni punë serioze për të bërë në gjendjen tuaj mendore.
Është koha për të marrë një pushim të mendjes personale, Bricjap.
Ju lutemi, kujdesuni për shëndetin tuaj!

Të ngjashme