Pranvera do ngjyra!Kujdes si i kombinoni duke ndjekur këshillat tona

9 muaj më parë

E verdha me jeshile të ndezur

Kombinimi i këtyre ngjyrave është aq i fuqishëm sa nuk mund të kaloni pa u vënë re.

Bluja e çelur shkon me rozën

Mund t’i kombinoni në njëqind mënyra dhe kombinimi i nuancave të bebeve është perfekt për një pamje të përditshme.

E gjelbër e ndezur me të kaltrën e errët

E gjelbra është simbol i natyrës dhe rritjes së saj, po ashtu një ngjyrë që krijon një ndjenjë qetësie. Kombinojeni me të kaltrën e errët dhe do të merrni një kombinim për t’u mbajtur mend.

E zeza me ngjyrën bezhë

Për t’i dhënë freski të zezës, ngjyra më e errët dhe më elegante kombinohet më së miri me nuancat bezhë.

E kaltra me të verdhën

E kaltra dhe e verdha janë një kombinim shumë i bukur, pavarësisht nuancave që zgjidhni. E kaltra shkon shumë me të verdhën pastel dhe nuancat pak më të buta .

Të ngjashme