Kryefjala Logo

Pozicioni i preferuar në krevat tregon këtë gjë për ju

5 Prill, 2022 | 12:38 pm

1-Misionari klasik
Këta njerëz dëshirojnë që çdo gjë të jetë e thjeshtë në jetë.
Duan të shihen në sy me partnerin dhe të shfaqin dashurinë.

2-Femra lart
Ajo që e di çfarë do!
Nuk frikësohen të kërkojnë atë që duan dhe shohin vetëm përpara.

3-Në këmbë
Shpirt garuesi!
Çdo gjë e përjetoni si garë, prandaj as intimiteti nuk bën përjashtim.Partneri juaj nuk gjehet lehtë për t’ju përballuar.

4-Kauboj
Thënë ndryshe,legjend!
Keni shpirt aventurieri dhe nuk ju intereson se çfarë ju thonë të tjerët.

5-Nga pas
Para njerëzve jepni imazhin e personit serioz dhe privatisht jeni totalisht ndryshe.

Të ngjashme