Kryefjala Logo

Po vjen vera. Sekrete të vogla si ta kalojmë bukur

30 Prill, 2022 | 12:40 pm

Ndërrimini çdo stine sjell turbulenca tek çdo qenie njerëzore me lodhje psikologjike dhe fizike.
Kjo lodhje vjen çdo vit dhe simptomat janë të njëjtat gjithmonë:

•Probleme me gjumin
•Mungesë përqëndrimi
•Luhatje humori
•Dhimbje koke

Si ta përballoni atë:
1-Ushqim të mirë
Ushqime si frutat e thata, salmon, xhinxher, çokollatë e zezë dhe ushqimet integrale mund t’ju vijnë në ndihmë.

2-Stërvitje
Dielli është ilaç natyral ndaj pa pêrtesë zgjihuni herët dhe bëni një shëtitje,ose ushtrime në shtëpi ose edhe shëtitje të gjata me biçikletë.

3-Jo alkol
E dimë që në verë pihet shumë alkol por ju mos e pini atë çdo ditë.
Pini shumë ujë dhe lëngje frutash dhe në fundjavë mund t’ja lejoni vetes të pini një koktejl.

Të ngjashme