Kryefjala Logo

Po ti je ndryshe apo do atë që duan gjithë femrat e tjera?

7 Maj, 2022 | 11:17 am

Një studim ka treguar se 85% e vajzave duan mbështetjen e mikeshave dhe ndikohen nga këshillat e tyre,madje edhe argëtohen me to. Shoqet janë ato që u sjellin më së shumti lumturi femrave në jetë për shkak të dashurisë, mbështetjes dhe sigurisë që falin.

Duhet thënë ama që 3/4 e femrave lumturinë e gjejnë tek ushqimi që ju dhuron lumturi të madhe, por vetëm 5% e tyre pranojnë që ushqimi njëkohësisht është edhe “e keqja” më e madhe e tyre sepse shkakton probleme me kilet e tepërta.

Pra,nëse mendoni se mashkulli është më i rëndêsishmi,mendohuni edhe njëherë.

Të ngjashme