Kryefjala Logo

Po kaloni krizë në martesë?Veprime të thjeshta si ta shpëtoni

1 Prill, 2022 | 1:45 pm

1-Marrëdhënia intime
Nëse çiftet që po kalojnë një krizë përpiqen të gjejnë mënyra të reja për të mos e bërë marrëdhënien monotone, i japin mundësinë vetes ta mbajnë martesën gjallë.
Fjalë të pista,lojëra me personazhe apo një film erotik mund të rindezë pasionin.

2-Mirëqënia
Nëse ti nuk je mirë,nuk mund të jetë kurrë mirë as marrëdhënia jote.
Mëndja dhe teupi juaj ka fuqinë unanime për ta shpëtuar martesën ose ta rrënojë atë.

3-Ndryshimet e reja
Filloni gatuani bashkë,shikoni një film të dy vendosni rregullin se në krevat do shtriheni në të njejtën kohë,jo njëri para e tjetri pas.
Ose krijoni distancë,ndahuni për disa ditë për të parë nëse ju mungon njëri tjetri.

Të ngjashme