Plot 12 amanete për qeflinjtë e birrës

2 muaj më parë

Përfitimet e birrës janë të panumërta, si kur e pimë ashtu edhe kur e përdorim në mënyrë alternative.
Birra është vërtet e mirë, freskuese dhe shuan etjen. Por a e dini gjithashtu se pirja e birrës ka gjithashtu përfitime të shumta për trupin dhe mendjen tonë?

Studimet bien dakord se një konsum i kufizuar i birrës na ndihmon të jemi të shëndetshëm dhe mund të na japë efekte të shumta të dobishme.

12 përfitimet e birrës

Ndër përfitimet më të mëdha të birrës, janë 12 që sigurisht nuk kalojnë pa u vënë re.
Ja cilat janë ato:

•Zvogëlon rrezikun e kancerit
•Parandalon osteoporozën
•Parandalon shfaqjen e sëmundjeve kardiovaskulare

•Ul rrezikun e diabetit
•I mban veshkat të shëndetshme
•Rrit nivelin e kolesterolit të mirë

•Promovon tretjen dhe ndihmon në humbjen e peshës
•Zvogëlon simptomat e ftohjes
•Parandalon shfaqjen e sëmundjeve neurodegjenerative

•Është një kurë për të gjitha ankthin dhe depresionin
•Ai sjell vitamina dhe minerale në trupin tonë
•Përmirëson marrëdhëniet shoqërore

Tani keni 12 arsye të reja për ta pirë atë
Konsumimi i rregullt dhe i kufizuar i birrës ndihmon në mbajtjen e trupit tonë të shëndetshëm, duke përmirësuar marrëdhëniet shoqërore dhe gjithashtu duke kontribuar në prodhimin e serotoninës, hormonit të humorit të mirë.
Kështu që na mbetet vetëm të bëjmë një dolli!

Të ngjashme