Pjesa e trupit që lani të parën gjatë dushit zbulon personalitetin tuaj

2 vite më parë

1. Nëse lani fytyrën së pari

Nëse lani fytyrën tuaj së pari, në thelb jeni duke u kujdesur për të 5-ta shqisat – erën, shikimin, shijen, prekjen dhe dëgjimin. Do të thotë që jeni shumë të shqetësuar për mënyrën sesi ju perceptoheni, dhe kështu dëshironi të bëni kujdes maksimal për atë që vërehet së pari nga të tjerët – fytyrën.

Ju jeni gjithmonë në ankth për atë që të tjerët mendojnë për ju dhe nganjëherë, zhgënjeheni ose stresoheni dhe mund të ndiheni në siklet gjithashtu. Është e vështirë për këta njerëz të dëgjojnë gjëra të këqija për veten e tyre.

2. Nëse lani së pari krahët ose këmbët

Nëse jeni ndër ata që i kushtojnë vëmendje së pari këmbëve të tyre, mund ta quani veten një person të përulur.Sidoqoftë, ka një anë tjetër të kësaj. Krahët ose këmbët janë gjithashtu simbole të forcës dhe vullnetit. Kështu, larja e tyre së pari tregon se nuk keni frikë të shprehni zgjedhjet tuaja. Ose urreni diçka ose e doni atë.

Nëse keni tendencë të lani sqetullat tuaja së pari, ka shumë të ngjarë të jeni të popullarizuar në qarqet tuaja shoqërore si një person i besueshëm. Ju jeni gjithashtu ai që nuk keni frikë nga puna e madhe.

3. Nëse lani së pari pjesët intime

Nëse lani pjesët tuaja intime së pari, me siguri jeni një person shumë i turpshëm. Ju mund ta quani veten një introvert, ose atë me vetëbesim të ulët. Nuk ju kushtohet shumë vëmendje në grupet shoqërore, megjithatë, ata që ju njohin nga afër do të thonë se jeni personi më i vërtetë në tokë. Ju luftoni shumë duke mbajtur qëndrimin tuaj dhe mund të dorëzoheni shpesh, por mund t’i bëni ata që janë pranë jush të ndihen rehat në shoqërinë tuaj.

4. Nëse lani gjoksin tuaj së pari

Nëse e keni vënë re veten duke fërkuar gjoksin tuaj së pari gjatë larjes, me shumë mundësi jeni të sigurt dhe të rehatshëm në lëkurën tuaj. Ju jeni praktik dhe shumë i drejtpërdrejtë. Ju jeni mjaft të vendosur dhe konfuzioni vështirë se ndikon tek ju. Ju pëlqen të jeni të pavarur dhe njerëzit ju admirojnë për këtë.

5. Nëse lani flokët së pari

Nëse koka ose flokët tuaj janë pjesa e trupit që lani së pari në dush, ju jeni një person që ju pëlqen disiplina dhe rregulli. Pjesa më e lartë e trupit tuaj në përgjithësi tregon forcën dhe larja e saj tregon së pari se keni një opinion të fortë për gjithçka dhe besoni se jeni praktik. Ju gjithashtu e menaxhoni kohën shumë mirë dhe njiheni për përpikmërinë tuaj. Ju shpesh vendosni trurin mbi pasurinë kur zgjidhni miqtë tuaj.

6.Nëse lani shpinën së pari

Shpina juaj reflekton ndërgjegjen tuaj. Pjesa e pasme përfshin shpinë dhe sistemin tuaj nervor që luan një rol të madh në funksionimin e trurit tuaj. Larja e shpinës së pari tregon shumë për natyrën tuaj të rezervuar. Ju jeni gjithmonë shumë të kujdesshëm dhe nuk u besoni njerëzve lehtë.

Ju keni një zakon të futeni thellë në gjëra dhe të merrni vendime me kujdes. Të qenit vetëm nuk është një fikje për njerëz si ju, por një mundësi për të shijuar atë kohë për  veten.

Të ngjashme