Kryefjala Logo

Përse u ndamë? Ne duheshim shumë

2 vite më parë

•Presioni
Nabesoni kur ju themi se duhet të jeni të ndërgjegjshme që shumica e meshkujve largohen nga lidhja kur ndiejnë presion emocional kjo sepse mendojnë që nuk mund të plotësojnë ato që ju prisni nga ata dhe kurrë nuk do të mundet ta bëjnë.

•Jeni gjithë kohës në garë
Kur mashkulli duhet të garojë me partneren e tij jo vetëm që ndihet i mërzitur,por ndihet edhe se si po e humb egon e tij në një lidhje të tillë.
Gjeni më mirë një ekuilibër para se ai ti japë fund kësaj “gare”

•Mungesë respekti
Askush nuk e do një jetë pranë dikujt që nuk tregon respekt.
Dashuria është diçka dhe respekti diçka tjetër.
Mashkulli ka nevojë të ndiej se si është para të gjithëve në jetën tuaj dhe ta pranoni ashtu siç është.

Të ngjashme