Përputhshmëria e Shigjetarit me Shigjetarin në jetë dhe dashuri

5 muaj më parë

Nëse jeni një Shigjetar që po dilni me një Shigjetar tjetër, mund të pyesni veten nëse marrëdhënia ose dashuria juaj do të funksionojë, sipas astrologjisë. Kur një Shigjetar i drejtuar nga Jupiteri bie në dashuri me një Shigjetar tjetër, këto dy shenja zjarri kanë një marrëdhënie që i përshtatet elementit të tyre të përbashkët.

•Përputhshmëria seksuale e Shigjetarit dhe Shigjetarit

Kur dy Shigjetarë bashkohen në dhomën e gjumit, ka të ngjarë të kenë një lidhje seksuale intensive dhe të zjarrtë. Të dyja shenjat njihen për natyrën e tyre aventureske dhe spontane, që do të thotë se ata janë gjithmonë të gatshëm për të provuar gjëra të reja dhe për të eksploruar fusha të ndryshme kënaqësie. Megjithatë, ata mund të luftojnë me përkushtimin, pasi të dy vlerësojnë lirinë dhe pavarësinë e tyre.

•Dy Shigjetarë mund të bien në dashuri me njëri-tjetrin dhe të kenë një marrëdhënie pasionante.

Por standardet e marrëdhënieve të tyre mund të ndryshojnë shumë shpejt nëse nuk e shikoni. Gjithmonë mbani mend se ka një datë mbarimi për partneritetin tuaj dhe kujtojini vetes se është në rregull të keni një përplasje aty ku nuk ka asnjë pretendim. Thjesht duhet të shfrytëzoni një shans për të gjetur lumturinë në të tashmen dhe të shijoni shoqërinë e njëri-tjetrit në maksimum.

Të ngjashme