Kryefjala Logo

Përfitimet që fshihen pas një puthjeje..

14 Prill, 2022 | 1:01 pm

1-Antidepresant
Lirimin e oksitocinës nga trupi që është hormon i lumturisë i jep njerëzve që puthen kënaqësi dhe i largon nga depresioni apo ankthi.

2-Stërvit muskujt
Plot 30 muskuj fytyre lëviz një puthje duke lejuar edhe qarkullimin e gjakut.
Ky është një masazh natyral që mund ti bëni fytyrës.

3-Ndihmon dhëmbët
Puthja dërgon rreth 40.000 baktere të padëmshme tek personi tjetër por mos u trembni,këto janë një mekanizëm natyror mbrojtës që vijnë përmes pështymës.
Kjo parandalon problemet dentare.

Të ngjashme