Kryefjala Logo

Përfitimet e papritura të të shkuarit në këshillim për martesë

29 Dhjetor, 2023 | 12:07 pm

Ju po përpiqeni të ruani marrëdhënien tuaj, por këshillimi i çifteve mund t’ju japë shumë më tepër.

•Ju ndaloni së kërcënuari se do të ndaheni.

Nëse njëri ose të dy prej jush e keni kërcënuar lidhjen tuaj duke sugjeruar një ndarje provë, ndarje ose divorc, kjo është një shenjë e madhe që keni nevojë për këshillim çift.

Jo vetëm që ky është një flamur i madh i kuq, por bërja e kërcënimeve mund të dëmtojë marrëdhënien tuaj me kalimin e kohës dhe keni nevojë për aftësitë e ofruara nga këshillimi për t’ju ndihmuar të ndryshoni këtë model.

•Ju mund të flisni për çdo gjë dhe gjithçka si në kohët e vjetra.

Nëse nuk i tregoni më njëri-tjetrit gjithçka – edhe nëse gjërat që nuk po ndani nuk janë saktësisht sekrete – atëherë është koha të bëni pak punë për të rivendosur lidhjen që ju bën të dëshironi të ndani gjithçka.

•Ju rizbuloni intimitetin fizik.

Ndoshta njëri prej jush ose të dy jeni tërhequr nga aspektet romantike dhe plot shkëndija të martesës suaj. Pa marrë parasysh shkakun, ju mund të ktheheni në një vend ku të dy jeni të kënaqur.

•Ju kujtohet pse u martuat me bashkëshortin tuaj në radhë të parë.

Nëse keni frikë të ktheheni në shtëpi pas punës, është një flamur i madh i kuq që diçka nuk shkon. Ju nuk do të jeni të lumtur së bashku çdo sekondë të çdo dite, por martesa juaj duhet të ndihet si në shtëpi – jo si një dënim me burg.

•Ju pushoni së qeni kaq xheloz.

Keni xhelozi në marrëdhënien tuaj që nuk zgjidhet kurrë? Mos u shqetësoni, nuk ka pse të zgjasë përgjithmonë. Por ju duhet ta kapni atë që në fillim, sepse xhelozia mund të krijojë një pykë serioze mes jush.

Të ngjashme