Kryefjala Logo

Për lumturinë tënde dhe të partnerit ky është numri i marrëdhënieve intime perfekte

2 vite më parë

Një studim i ri i shkencëtarëve që kishte për synim të gjente lidhjen mes lumturisë dhe intimitetit , zbuloi se çiftet që kanë marrëdhënie intime një herë në javë janë më të lumtur se të tjerët.

Nuk është problem nëse e bëni më shumë se njëherë madje jep lumturi më të madhe.

Edhe pse marrëdhëniet intime më të shpeshta janë të lidhura me lumturi më të madhe kjo lidhje nuk është më e dukshme në një vijë lineare prej më shumë se një herë në javë.

Ne ju sugjerojmë të mbani lidhjen intime me partnerin dhe jo me patjetër të keni marrëdhënie çdo ditë për ta mbajtur gjallë atë.

Të ngjashme