Kryefjala Logo

Për këtë shenjë,mbaron njohja por fillon lidhja

4 Janar, 2023 | 12:44 pm

Marrëdhëniet bazohen në të vërtetën dhe ndershmërinë.
Ndërsa kjo duket mjaft e lehtë, të qenit i sinqertë ose i sinqertë nuk është gjithmonë aq e lehtë sa tingëllon..

Cila shenjë do finalizojë njohjen e saj në një lidhje?

•Peshorja
Nuk është se jeni pa rezerva kur bëhet fjalë për t’u përballur drejtpërdrejt me dikë me çfarëdo lajmi ose të vërtetë që dëshironi t’i tregoni, por tani çdo shqetësim është praktikisht i pazbulueshëm.

Ju jeni të patrembur dhe kjo do të thotë se goja juaj është e lirë të bëjë çfarë të dojë, që do të thotë të lëshojë fjalët që partneri juaj ka nevojë të dëgjojë.
Ju dëshironi të bëni ekskluzivitet me ta, dhe keni vendosur që nëse ata nuk duan të angazhohen shumë, atëherë ju keni mbaruar me ta.

Ju nuk jeni në mentalitetin e flaktë, edhe pse jeni regjistruar për një romancë të rastësishme me këtë person.
Por, ndjenjat kanë nisur dhe tani ju jeni të dashuruar.
Kur jeni të dashuruar, nuk bëni ‘përjashtim’; ju bëni marrëdhënie ekskluzive, të përkushtuara dhe sot është dita kur do të zbuloni se si ndihet partneri juaj për të gjitha.
Le ta themi shkurt: gjatë janarit, do të merrni lajme të mira.

Të ngjashme