Kryefjala Logo

Për këtë shenjë vlen shprehja:”Më mirë vetëm se në shoqëri të keqe”

3 Gusht, 2023 | 1:14 pm

Jeni më mirë beqar? Nëse jeni një Ujor, mund të mendoni se jeni më të lumtur duke fluturuar vetëm gjatë Hënës së Peshqve.

Ndërsa jetojmë dhe rritemi në një botë që thekson idenë e partneritetit dhe romancës, jo të gjithë jemi domosdoshmërisht të prerë për këtë punë.

Mund të fillojmë ta pëlqejmë jetën vetëm në fillim të një lidhjeje ose mund të zbulojmë se preferojmë beqarinë përmes përvojës reale.

•Ujori

Për shkak se ju besoni atë që besoni, keni kuptuar se jeni më mirë vetëm, beqar dhe pa dikë në jetën tuaj që ose dëshiron t’ju ndryshojë ose nuk pajtohet me ju gjatë gjithë kohës.

Ju keni qëllimet tuaja të veçanta të marrëdhënies dhe shumica e tyre nuk kanë të bëjnë fare me monogaminë apo angazhimin.

Ju pëlqen ideja e dashurisë dhe romancës, por nuk keni gjetur ende askënd që të jetë në të njëjtin nivel me ju.

Pra, gjatë Hënës së Peshqve mund të keni mundësinë t’i tregoni dikujt, edhe një herë, se me të vërtetë do të preferonit të qëndroni beqar, dhe kjo është ajo që funksionon më mirë për ju.

Ju nuk do të ndryshoni për askënd dhe kjo ju vendos si një person me karakter të parashikueshëm.

Kjo ju bën të besueshëm pasi jeni besnik ndaj standardeve tuaja dhe nuk bëni kompromis për atë që besoni se funksionon për ju.

Jeta beqare funksionon më së miri për ju!

Të ngjashme