Për habi këto aktivitete kanë efekt pozitiv tek ne

9 muaj më parë

1-Të përtypurit çumçakëz ka një efekt pozitiv. Redukton stresin dhe përmirëson memorien.

2-Të luash video lojëra përmirëson aftësinë e të mësuarit si dhe aftësinë për të marrë vendime.

3-Përdorimi i fjalëve fyese redukton stresin dhe lehtëson dhimbjet.

4-Të qenurit i çrregullt në jetën e përditshme, në fakt shfaq kreativitetin tuaj.

5-Të gjithë personat që janë gjumashë, në fakt janë më të mbrojtur nga ataket e zemrës.

6-Thashethemet çlirojnë stresin dhe përmirësojnë marrëdhëniet shoqërore.

Të ngjashme