Kryefjala Logo

Për fat të keq,shtatori nuk është i mirë me të gjitha shenjat

1 Shtator, 2023 | 2:09 pm

Nuk është se po kërkojmë telashe, por ajo që kemi në mendje sot është se nuk kemi përfunduar diçka.

Me fjalë të tjera, ne po punonim për diçka që lidhet me marrëdhëniet tona të dashurisë në gusht dhe kurrë nuk arritëm në përfundimin se jemi të hapur ndaj ndikimit të tranzitit më të fortë të ditës së sotme, Hënës përballë Marsit!

•Ujori

1 shtatori 2023, ju vendos në një kornizë mendore që nuk dëshironi ta shikoni.

Gjëja e fundit që dëshironi t’i pranoni vetes është se personi që doni – personi që keni dashur për një kohë të gjatë, është bërë disi emocionalisht i padisponueshëm për ju.

Ua, kjo nuk ishte pjesë e planit!!

Sidoqoftë, mund të jeni duke supozuar shumë gjatë Hënës përballë Marsit, pasi nuk ju takon juve të interpretoni se çfarë po mendon dikush tjetër kur nuk ka ofruar këndvështrimin e tij.

Ajo që po ndodh sot është se ju po mbështeteni në supozime, gjë që është pak arrogante nëse e shikoni me mendje të hapur.

Ju nuk mund të “dini” vetëm se çfarë mendon partneri juaj pa e pyetur atë, dhe megjithatë, keni frikë ta pyesni sot sepse supozoni se do të thonë diçka lënduese, diçka që nuk do të mund ta pranoni.

Ju kurrë nuk do ta dini derisa të kërkoni, kështu që … kërkoni larg.

Të ngjashme