Kryefjala Logo

Për fat të keq kjo shenjë horoskopi nuk do të ketë një shtator të thjeshtë

1 Shtator, 2022 | 12:44 pm

Më 1 shtator 2022 do të shohim disa reagime negative për një shenjë të horoskopit që mund të jenë një lodhje totale nëse jo plotësisht shqetësuese.
Por për cilën shenjë po flasim?
•Virgjëresha
Ju mund të mendoni se të qënurit në mosmarrëveshje me një vëlla ose një anëtar të familjes është vetëm pjesë e rrjedhës së jetës suaj, por ka diçka nga e cila duhet të keni kujdes.
Sot për jufillon një tranzit.

Hëna përballë Uranit mund të krijojë një atmosferë kaq të keqe midis jush dhe motrës tuaj apo vëllait tuaj saqë mund të përfundoni duke qëndruar larg njëri-tjetrit për një kohë të gjatë.

Edhe vëllezërit e motrat nuk arrijnë të kalojnë kufij të caktuar dhe duket se ose ju ose vëllai juaj do të thoni diçka aq fyese gjatë kësaj kohe saqë do t’ju duhet t’i jepni fund menjëherë aty.
Kësaj here për ju kjo do të jetë’shumë’ shqetësuese dhe këtë do ta mësoni nga Hëna përballë Uranit.

Të ngjashme