Për fat të keq kjo javë nuk do të jetë e mirë për këto shenja:

3 muaj më parë

•Peshorja

Përpiquni të mos veproni në mënyre impulsive gjatë kësaj jave pasi mund të shkoni disa hapa pas për përpjekjet tuaja. Kjo nuk është një javë e mirë për të përfunduar gjërat. Mbajini emocionet tuaja nën kontroll ose do të rrezikoni poshtërimin.

•Peshqit

Planet e mëdha që keni për këtë javë nuk do të ecin në rrugën e duhur. Ju do të nxiteni për armiqësi këtë javë, edhe pse nuk është saktësisht ajo që doni të bëni.

•Binjakët

Duhet të përpiqeni të jeni sa më pozitivë. Gjatë kësaj jave do të keni disa ngjarje por mos i merrni shumë seriozisht. Dhe çfarëdo që të bëni, mos dilni nga rruga juaj për t’i bërë përshtypje dikujt.

Të ngjashme