Pengesa që ju mban larg nga dashuria e vërtetë

3 muaj më parë

A keni menduar ndonjëherë nëse dashuria është në plan për ju, apo nëse jeni të destinuar të jeni vetëm?
Ndoshta qëndrimi juaj për dashurinë është çështja e vërtetë.

Takimi mund të duket sfidues për shumicën e njerëzve dhe për fat të keq, qëndrimi juaj mund ta bëjë më të vështirë krijimin e dashurisë së qëndrueshme.
Në fakt, mënyra se si mendoni për dashurinë dhe marrëdhëniet është një nga faktorët më të mëdhenj të suksesit tuaj.
Nëse besoni se shumica e meshkujve janë mashtrues, ose se shumica janë të interesuar vetëm për intimitet dhe jo për një marrëdhënie, atëherë do të shihni prova që vërtetojnë bindjen tuaj përreth jush.
Anasjelltas, nëse besoni se shumica e njerëzve janë të sjellshëm, ose se dashuria është e lehtë për t’u gjetur, do të keni përvoja të takoheni me shumë njerëz të këndshëm dhe do ta gjeni lehtësisht dashurinë.

Bota ju duket ashtu siç ju besoni se është. Dikush mund të thotë gjithashtu se ajo që ju besoni se është e vërtetë është në fakt e vërtetë për ju.

Besimet tuaja përcaktojnë përvojën tuaj të botës përreth jush.
Mjerisht, shumica e njerëzve besojnë të kundërtën,ata mendojnë se janë besimet e tyre ato që formohen nga bota.

Së pari, ju keni një mendim.
Ky mendim shkakton një emocion. Dhe emocioni ndikon në veprimet që ndërmerrni, dhe nëse bëni apo jo një veprim.

Kur mendimet tuaja janë përgjithësisht negative, ato do të shkaktojnë emocione negative.
Qëndrimi juaj negativ do t’ju bëjë të ndërmerrni më pak rreziqe, t’i përmbaheni rutinave tuaja të njohura dhe të refuzoni mundësitë e reja.

E gjithë kjo do t’ju bëjë të keni më pak mundësi për të takuar njerëz të rinj, për të krijuar lidhje të reja dhe për të pasur përvoja të reja.
Një nga efektet më gërryese të një qëndrimi negativ është se ju bën të jeni më kritik dhe gjykues ndaj botës përreth jush.
Në vend të kësaj, krijoni një lidhje me takimet tuaja duke u fokusuar në cilësitë e tyre pozitive. Kjo nuk do të thotë që ju justifikoni sjelljen e keqe.

Kjo do të thotë që ju nuk i djersitni gjërat e vogla.
Shkoni në disa takime dhe thjesht kënaquni duke njohur një qenie tjetër njerëzore me zero pritshmëri për çdo gjë që mund të vijë më pas.
Thyerja e një modeli gjykimi është njësoj si thyerja e çdo zakoni,kërkon një përkushtim dhe një strategji.
Së pari, është e rëndësishme që të përqendroheni në përparim, jo ​​në përsosmëri.

Të ngjashme