Kryefjala Logo

Pavarësisht pengesave,kjo shenjë do të triumfojë

22 Dhjetor, 2023 | 10:01 am

Kjo është dita kur kuptojmë se ‘është koha për t’u rritur’.

•Ujori

22 dhjetor 2023, është një ditë që në thelb do të dëshironit të kishte mbaruar që nga momenti i fillimit, dhe vetëm sepse ka kaq shumë në pjatën tuaj, dhe pothuajse të gjitha janë të tmerrshme për ju. Frika dhe pakënaqësia sundojnë ditën tuaj, dhe pjesa më e madhe e saj shkaktohet nga ideja se duhet të prireni për gjëra që vetëm ju mundeni. Dhe, nëse nuk ngriheni dhe nuk bëni punën që keni në dorë, gjithçka do të shkatërrohet dhe ju do të fajësoheni.

Kjo ditë ju sjell një listë kontrolli të plotë të përgjegjësive nga të cilat, nëse do të kishit bartësit tuaj, do të largoheshit shumë. Por, gjatë kalimit të Saturnit të hënës, ju e dini, thellë në vetvete, se jeni i vetmi person që keni autoritetin për të bërë atë që duhet dhe se nëse i shmangeni kësaj përgjegjësie, ju vetë do të pendoheni.

Do ta rrahni veten se jeni kaq dembel më 22 dhjetor, por mos e bëni. Më e keqja është se kjo është një çështje serioze, dhe e vërteta është se ju nuk dëshironi ta merrni atë aq seriozisht … sepse të dhemb të shohësh të vërtetën.

Pra, do të jetë e vështirë për ju, thjesht sepse ka diçka që mund të thellë zemrën. Gjatë Saturnit në Hënë, bota ka shumë pak simpati për ju, gjë që ju bën të ndiheni edhe më të vetmuar, pasi prireni për atë që duhet të kujdeseni.

Ju jeni duke u përballur me të pashmangshmen dhe nuk ka shpëtim, dhe kjo ju bën të ndiheni të shqetësuar dhe të veshur. Fatkeqësisht, nuk ka zgjidhje tjetër; ju duhet të jeni ‘i vetmi’. Pra, do të bëni gjënë e duhur, edhe nëse është e vështirë. Ju do të veproni si i rritur dhe do të përpiqeni t’i rregulloni gjërat edhe një herë.

Të ngjashme