Kryefjala Logo

Pasiguritë e zakonshme të meshkujve që gratë as nuk i kuptojnë se janë një problem

1 vit më parë

Është e vërtetë që si burrat ashtu edhe gratë kanë paqartësi në marrëdhëniet e tyre.
Gratë duket se e kanë më të lehtë të hapen për partnerët e tyre për atë që janë dhe është më e pranueshme nga shoqëria për sa kohë që ato nuk duken si shumë nevojtare.
Nuk ndodh kështu me meshkujt dhe ne ju tregojmë se cilat janë pasiguritë e tyre problematike:

1-Zgjedhja e karrierës dhe përparimi
Burrat shqetësohen për perceptimet se karriera e tyre është e mërzitshme dhe nuk shkon askund.
Ata në përgjithësi presin përparim më shpejt se gjeneratat e tjera.
Ata janë mësuar të ndryshojnë me shpejtësi rrufeje dhe mendojnë se ndryshimi duhet të ndodhë me shpejtësi edhe në jetën e tyre të punës.
Organizatat janë më të sheshta dhe punët janë më të gjera se dikur.
Dhe përveç kësaj të gjithë kanë një grup unik aftësish dhe talentesh që sjellin në botë ndaj ndaleni pak hapin.

2- Imazhi i trupit
Meshkujt shqetësohen sesi duken në krahasim me idealin dhe si do t’i gjykojnë gratë për këtë.
Duket se ekziston një perceptim se mashkulli ideal është i gjatë,ezmer dhe i pashëm me barkun si kurriz breshke dhe flokë plot.

Meshkujt shqetësohen nëse kanë shumë flokë, shumë pak ose në vendet e gabuara.
Madje ky shqetësim ka shtyrë meshkujt të bëjnë operacione plastike në numër rekord dhe jo vetëm të famshëm.

3-Aftësitë e tyre intime
Burrat shqetësohen për performancën dhe qëndrueshmërinë.
Meshkujt duket se janë të shqetësuar nga shumë pak, shumë, shumë shpejt, shumë ngadalë, shumë të vegjël ose shumë të mëdhenj.
Është sikur madhësia është disi një masë e performancës.
Qetësoni mendjen tuaj dhe mos bëni supozime.
Pyesni të dashurën tuaj për përvojën e saj të preferuar intime me ju, pastaj përsërisni dhe përsërisni.
Femrat duan një lidhje emocionale.

Të ngjashme