Pasi të lexosh këto të vërteta nuk do duash të lyhesh më!

6 muaj më parë

Ndryshimet që do pësonte fytyra juaj nëse ju do të guxonit mos të lyheshit:

1-Do të dukeni më të reja në moshë.Make-up në fytyrën e një vajze të re e bën atë të duket më të madhe në moshë. Kjo ka të bëjë me tendencën e njerëzve që e lidhin grimin me rritjen në moshë.
2-Do të dukeni më të ëmbla dhe miqësore.

Shumë psikologë janë shprehur se një fytyrë pa make-up i ngjall më shumë besim njerëzve.
3-Vetëbesimi rritet.
Të gjitha ne ndihemi të sigurta në vetvete kur vendosim grimin mirpo kjo nuk zgjat për shumë kohë, pasi në fund të ditës make-up do të hiqet. Nëse ju do të hiqnit dorë nga ajo kjo gjë do ju ngrej vetëbesimin.
4- Paragjykimet do të minimizoheshin.
Një fytyrë natyrale bën që të gjithë të shohin kush je ti në të vërtetë dhe jo thjesht aparencën.
5-Do të ishit të lirshme.
Kur kemi vendosur grim është e pamundur që ne të prekim fytyrën pasi ajo do të prishej. Mirepo një fytyrë e paster dhe natyrale do të jepte nje ndjesi me të lirë.
6-Lëkura juaj do të ndryshojë.
Poret do të mbyllen dhe lëkura do të forcohet, do të pastrohet nga aknet apo shenjat e tjera. Mjafton që ajo të hidratohet rregullisht.
7-Qerpikët do të forcohen.
Ato do të trashen dhe do të shtohen duke ju nxjerë sytë në pah.

Të ngjashme