Kryefjala Logo

Pas takimit të parë, pse burrat mund të mos ju thërrasin për një takim të dytë?

9 muaj më parë

Djemtë mund të jenë të paqëndrueshëm, ose, siç thonë francezët, “Budallenj të mëdhenj që nuk i telefonojnë femrat”.
Pas të dalurës, pse burrat mund të mos ju thërrasin për një takim të dytë?

•Nuk ka tërheqje fizike
Kjo nuk është aq e mundshme, pasi ai ndoshta ju kërkoi të dilni në takimin e parë. Nëse ka qenë një takim “me shkuesi” ose nëse keni ndryshuar ndonjë pjesë kyçe të pamjes suaj para takimit, sigurisht që mund t’i ftohë gjërat.

•Marrëdhëniet e telefonave celularë
Nëse jeni vazhdimisht në telefon gjatë një takimi të parë, ata nuk do të jenë në anën tjetër të linjës më vonë.
Kjo vlen edhe për dërgimin e mesazheve; në fakt, mesazhet duken edhe më të vrazhda.

•Vulgariteti
Djemtë pëlqejnë një vajzë që mund të jetë po aq vulgare sa miqtë e tyre djem, por mos e shfaqni menjëherë atë anë tuajën,të paktën deri në takimin e dytë ose të tretë.

•Ju humbën sinjalet e tij
Disa djem e kanë të vështirë të bëjnë një lëvizje dhe nëse ia hiqni krahun mbi supin tuaj, ose u përkule nga një puthje sepse keni dëgjuar fqinjët tuaj duke kaluar nëpër plehra, ai mund të ndihet i refuzuar.

•Ai takoi dikë tjetër
Nëse do të ishte vetëm një takim i parë, një marrëdhënie e vjetër mund të ishte ndezur ose djali mund të kishte takuar dikë me të cilin do të preferonte të dilte.
Ai nuk e ndjen detyrimin të të thërrasë dhe të të thotë diçka pasi fundja ishte takimi i parë.
Nëse nuk merrni një telefonatë brenda rreth një jave nga data e parë, harrojeni dhe vazhdoni.

Të ngjashme