Pas ndarjes,lumturia troket në derën e kësaj shenje

6 muaj më parë

Ju që keni pasur një lidhje romantike që duhej të përfundonte, për çfarëdo arsye, do të ndiheni të kompletuar me idenë se ndarja duhej të ndodhte dhe se edhe pse mund të kishte qenë e dhimbshme, ishte ende gjëja e duhur për të bërë dhe ndoshta. .. opsioni i vetëm.

•Ujori
Kohët e fundit jeni ndarë me dikë dhe megjithëse ende e doni dhe e admironi këtë person, në zemrën tuaj e dini se jeni shumë më të lumtur pa të në jetën tuaj të përditshme.
Ju nuk jeni dikush që ka nevojë për atë rutinë, dhe ajo që mësuat ishte se kjo përvojë e fundit mbërtheu seriozisht rrjedhën tuaj krijuese.
Ju do të ndiheni shumë të vendosur për ta rikthyer mendjen tuaj në gjendje pune, dhe më në fund, mundeni, pasi 2 prilli shënon ditën kur realiteti i kësaj ndarjeje fillon.

Tani jeni i lirë, dhe kjo është pikërisht ajo që keni dashur dhe keni nevojë.
Mund të vraponi të egra tani dhe të ndiqni të gjitha rrugët e krijimtarisë që mendonit se nuk ishin të disponueshme në marrëdhënien tuaj të fundit.
Sot është një ditë e mirë për ju, sepse gjithçka duket e vërtetë dhe nuk ka lot për herë të parë pas shumë kohësh. Ji i lumtur, Ujor!

Të ngjashme