Kryefjala Logo

Pas ndarjes nga partneri,kjo shenjë horoskopi do të jetë më e lumtur

21 Shkurt, 2023 | 1:49 pm

Ndarja me një partner nuk është kurrë e lehtë për t’u bërë dhe është veçanërisht e vështirë gjatë ditëve pas përfundimit të saj.
Ndërsa vetë ndarja mund të vijë si rezultat i shumë emocioneve dhe vendimeve të ndryshme, shpesh herë zgjedhja për t’u ndarë nuk është e ndërsjellë.
Si përshembull kjo shenjë:

•Binjakët
Mund të ketë marrë shumë kohë për të arritur në vendin ku jeni tani, por duke parë që jeni këtu, që do të thotë më në fund u ndanë me personin me të cilin keni kaluar shumë kohë, kupton se jeni shumë më mirë pa to.
Në fakt, ju ndiheni të lumtur që jeni larg tyre dhe jeni të lumtur që gjërat përfunduan ashtu siç përfunduan.

Gjatë Uranit në sekstilin e Mërkurit, ju jeni në një nga ato gjendjet shpirtërore ‘nuk shikojmë prapa’ pasi ke kaluar kohën në burgun e marrëdhënies tënde të fundit dhe tani që ka mbaruar, ndihesh sikur je i lirë si një zog.
Ju nuk keni ndërmend të shikoni prapa në zemërim, apo edhe të shikoni prapa si zakon.
Ju nuk jeni të interesuar për atë person me të cilin sapo e përfunduat dhe nëse ata do të kenë interes për t’u ribashkuar, ju thjesht mund të dëshironi të largoheni sepse ajo që keni gjetur, kjo pavarësi e re dhe freskuese,nuk do të sakrifikohet.

Ti e di atë që dëshiron të dish dhe lumturia të udhëheq rrugën.

Të ngjashme