Kryefjala Logo

Partnerët tuaj duhet të jenë të kësaj shenje

2 vite më parë

1-Virgjëresha
Këto shenja janë të lidhura me emocionet dhe dallohen për ndjeshëmrinë e tyre tipike krahasuar me shenjat e tjera.
Nuk i pëlqen të shtypë ndjenjat por shfrytëzon çdo moment për të treguar dashurinë dhe mbështetjen ndaj njerëzve të dashur edhe kur nuk merr të njëjtën gjë mbrapsht.

2-Luani
Natyra kontrolluese dhe madje perfeksioniste mund t’ju bëjë të mendoni se si ka mundësi që Luani ndodhet këtu.
Ama e vërteta është se përtej këtij imazhi fshihet një person i butë, i ndjeshëm dhe i gatshëm gjithë kohën për dashuri.
I dashuron përkëdheljet,kërkon puthje dhe çdo emocion që merr me vete dashuria.

Të ngjashme