Para se të hidhesh në bashkëjetesë merr parasysh këto gjëra:

3 muaj më parë

Duhet të fillojë puna nga respekti i hapsirës së personit tjetër e deri tek rregullimi i defekteve të njëri-tjetrit.

Sipas ekspertëve, ka disa zakone që mund ta shkatërrojnë marrëdhënien, ndaj ne po i listojmë më tej që të mos i përsërisni më kurrë.


Mos harroni ta lini banjën të pastër – banja është fushë beteje për një çift.


Laji rrobat dhe hapi përherë në kohë.
Mos e lër bosh asnjëherë frigoriferin.


Mos i lër rrobat të shpërndara kudo (veçanërisht problem me partneren)
Mos fol në telefon me zë të lartë

Të ngjashme