Para se të dalin me ju,këto shenja do zbulojnë gjithçka rreth teje

7 muaj më parë

1-Gaforrja
Ata janë të famshëm për butësinë, ndjeshmërinë, mirëkuptimin dhe mirësinë e tyre, por nuk janë të përsosur. Ajo që i prek Gaforret është pasiguria e tyre. Është pasiguria e thellë që mund t’i tundojë ata t’ju “vëzhgojnë” për pak kohë përpara se të vendosin të dalin me ju.
E bëjnë nga frika mos lëndohen.

2-Akrepi
I karakterizon fshehtësia, ndjeshmëria dhe dyshimi. Besimi është “çelësi” që një Akrep të vazhdojë në një marrëdhënie ndaj duket e pamundur që ai të mos kërkojë të mësojë gjëra për personin që i intereson.
I pëlqen të depërtojë në psikologjinë e personit që ka përballë dhe është i sigurt se do t’ju nënshtrojë shumë prova para se t’ju hapë zemrën.

Të ngjashme