Objektet më të pista që ne i prekim çdo ditë

2 vite më parë

Lajmi akoma dhe më i keq është se 9 nga 10 objektet më të pista që në prekim janë në pronësi tonën, pra janë objekte që më së shumti i prekim veç ne. Ja lista e objekteve më të pista dhe disa hapa se si mund të përmirësojmë higjienën e tyre.

Paratë

Çelësi i dritave

Tastiera e kompjuterit

Celulari

VC-ja

Karroca që bëjmë pazarin

Telekomanda

Vaska

Lavamani i kuzhinës

Sfungjeri i enëve

Ja si mund të kujdeseni për higjienën e disa prej këtyre produkteve:

Gjëja e parë që duket të bëni për të shmangur përhapjen e infeksioneve dhe sëmundjeve që mund të vijnë si pasojë e papastërtisë së këtyre objekteve, është kujdesi për higjienën e duarve, lajini ato sa më shpesh që të jetë e mundur.

Të ngjashme