Kryefjala Logo

Nxitoni! Bëhuni pjesë e Konferencës Mjekësore dhe njihuni me Jamber nga Allure Beauty!

12 Maj, 2022 | 5:18 pm

Në 10 vjetorin e Konferencë Kombëtare të
Shkencave Mjekësore, Allure Beauty si distributor i parë dhe i vetëm në Ballkan dhe Europë, prezanton JAMBER. Metoda më inovatore e Lifting jo invasiv për fytyrën, sytë dhe hundën.

Një prezantim dedikuar mjekëve të estetikës në eventin më të madh shkencor të realizuar ndonjëherë në rajon me pjesëmarrjen e 500 lektorëve ku 100 janë Profesorë nga Amerika, Napoli, Universiteti ‘La Sapienza’ Romë dhe
Turgia.

3ADC2A8A 8D7A 4E55 BBC2 501D422EA5DC

Sustat Jamber janë revolucion i mjekësisë estetike, të cilat kanë përmbajtje proteinike, dhe stimulojnë krijimin e kolagjenit në trupin tuaj. Aplikimi i Jamber  bën lifting natyral të menjëhershëm, ndihmon në tendosjen, ritonifikimin e lëkurës, reduktimin e vijave të thella në fytyrë, çarjeve dhe rrudhave , bën korigjimin e asimetrive, rivolumizimin e zonave të cilat humbasin pjesën e dhjamit apo të kolagjenit (shkaktuar këto nga humbja në peshë, nga mosha dhe nga faktorë të tjerë të brendshëm apo të jashtëm). 

Sustat kanë rezultate të menjëhershme në më pak se 30 minuta kohë trajtimi. Rezultati vjen dhe përmirësohet çdo ditë, kjo është magjia e sustave Jamber. Në ndryshim nga trajtime te tjera me kohë më të shkurtër, benefitet e Jamber zgjasin deri në 5 vite. Pas 5 vjeçarit që ju keni aplikuar këtë produkt nuk do të ndiheni të plakur apo të rrudhur thjesht do të shihni se ka ardhur moment për një riaplikim.
Mëposhtë ju prezantojmë me 3 llojet e sustave PDO:

–Jamber F: Bën korigjimin e rrudhave dhe është susta e vetme që mund të kombinohet me përdorimin e fillerave pa shkaktuar shkrirjen e tij nën lëkurë.

–Jamber I: Korigjon rrathët e zinj, rrudhat, lëshimin e lëkurës dhe çdo lloj problematike tjetër në zonën delikate të syve.

-Jamber T: është susta që realizon ngritjen e majës së hundës në këndin e saj perfekt 110’ ( gradë) kështu që ju nuk keni më nevojë të bëni kirurgji për të pasur hundën perfekte, apo procedura të tjera të rrezikshme. Jamber e realizon atë menjëherë, për vetëm 5 minuta.
 
Përdorimi i sustave PDO është një proçedurë mjaft e sigurt për mjekun dhe për pacientin. Nga studimet e bëra rezulton se kjo tekonologji inovatore e prodhuesit Korean Neo Dr jep një rezultat me 99% të suksesshëm. Është një proçedurë e thjeshtë, pa dhimbje dhe sustat  PDO treten gradualisht për 6 muaj duke u zëvendësuar me kolagjenin natyral që prodhon trupi i njeriut.

Mos harroni të merrni pjesë, Konferenca Mjekësore ka hapur siparin sot e deri në 14 maj, në orën 07:30, në Hotel Tirana International.
Për më shumë informacion kontaktoni në
+355 69 211 1919 ose në faqen e Instagramit Allure Beauty.

Të ngjashme