Kryefjala Logo

Nusja paralajmërohet të ikë nga burri pasi u përpoq të dëgjonte një telefonatë sekrete me familjen e tij

15 Mars, 2023 | 1:22 pm

Emergjencat familjare nuk shfaqen kurrë në momente të përshtatshme,kjo është, natyrisht, pjesë e kuptimit të fjalës “emergjencë”, në fund të fundit.

Dhe për një nuse të porsamartuar në Reddit, urgjenca e saj e parë familjare me burrin e saj të ri doli në momentin më të papërshtatshëm :Nës mes të muajit të mjaltit!

Një nuse e sapomartuar refuzoi t’i jepte fund muajit të mjaltit për një urgjencë familjare, që burri i saj tha se “nuk ka nevojë ta dijë”.

Nusja dhe dhëndri vijnë nga dy vende të ndryshme ,ajo është nga Tajlanda dhe ai nga SHBA  kështu që ajo supozoi se fshehtësia e të shoqit ishte vetëm një ndryshim kulturor.

Burri i gruas këmbënguli që ata të shkurtojnë muajin e mjaltit njëmujor kur familja e vëllait të tij ishte në një aksident me makinë.

Nuses i thanë se vëllai i të shoqit është mirë, por nga aksidenti kanë mbetur të plagosur gruaja dhe vajza, ndërsa vajza është shtruar në spital.

Ajo shkruan se e kupton shqetësimin e të shoqit, por duke qenë se “ai nuk është mjek, kështu që nuk mund të bëjë asgjë për të ndihmuar me të vërtetë”, kështu që ajo nuk e sheh kuptimin të shkurtojë muajin e tyre të mjaltit kur ata janë vetëm në gjysmë të rrugës. .

“I thashë që thjesht të telefonojë vëllain e tij dhe të kërkojë të flasë me gruan e tij, në mënyrë që ai t’i dërgojë asaj urimet e tij më të mira dhe kjo është gjithçka që ai mund të bëjë sinqerisht”, shkruan ajo.

Ajo vazhdon duke thënë se bashkëshorti i saj i tha se vjehërrit e saj dhe anëtarët e tjerë të familjes po ndihmojnë gjithashtu, kështu që mendon se duhet të qëndrojnë sepse “muaji ynë i mjaltit [është] i rëndësishëm sepse është një kohë që ne të shijojmë dhe kalojmë së bashku. .”

Bashkëshorti i saj u zemërua me përgjigjen e saj, duke e quajtur atë ‘egoiste’ që nuk dëshironte të largohej nga muaji i mjaltit.

“Ai nuk kishte asgjë nga kjo, më quajti egoiste dhe më pas më dëboi nga dhoma jonë e gjumit,” shkruan ajo, duke vazhduar duke thënë se duhej të rezervonte dhomën e saj të hotelit derisa ai ta linte të kthehej në atë.

Ai gjithashtu i tha asaj në mënyrë të paqartë se po i jepte fund muajit të mjaltit pavarësisht nëse ajo ishte dakord apo jo.

“Më tha që do të largohet nesër sepse duhet të jetë përkrahës i vëllait të tij dhe më tha që mund ta vazhdoj udhëtimin vetë”, shkruan ajo.

Gruaja zbuloi se burri i saj po i mban të fshehta të gjitha detajet në lidhje me urgjencën familjare nga ajo, sepse ajo “nuk ka nevojë ta dijë”.

Të ngjashme