Kryefjala Logo

Nusja kërkon këshilla pasi shoqja e ngushtë u mërzit pse ajo kaloi gjithë kohën e dasmës me burrin e saj

13 Shtator, 2022 | 1:10 pm

Shoqja e nuses u mërzit që po kalonte kohë me dhëndrin e saj.
Mikja donte vëmendjen e saj të plotë edhe në ditën e saj të dasmës që, siç mund ta dini, nuk është zakonisht ajo që ndodh në një martesë.
Eshtë e panevojshme të thuhet se gjërat nuk shkuan siç ishte planifikuar dhe shoqja u mërzit me nusen.

Nusja shkruan-“Ajo u shfaq në një humor të keq duke lënë të kuptohet se nuk po kaloja mjaftueshëm kohë me të dhe pjesën tjetër të grupit të shokëve ”

Për më tepër, shoqja vendosi që duke qenë se nusja nuk po i kushtonte vëmendje, ajo gjithashtu nuk do t’i kushtonte shumë vëmendje çiftit.
Ne fakt,shoqja dhe burri i nuses nuk shkonin mirë në të kaluarën.
Madje para dasmës, burri kishte menduar nëse do ta ftonin apo jo në dasmë.

“Unë isha një nga shoqërueset e saj të nuses kështu që ishte shumë keq që të mos e ftoja por doja që burri im dhe shoqja ime e ngushtë të ndiheshin rehat atë ditë,” tregon ajo.

Burri i saj e kuptoi dilemën e të fejuarës së tij dhe vendosi të linte mënjanë mendimin e tij për t’i dhënë një shans shoqes që me siguri tani është penduar..

“Për fat të keq atë ditë shoqja ime nuk u soll siç do ta prisja.”tregon nusja
Burri i gruas nuk e vlerësoi sjelljen e shoqes së saj në dasmën e tyre.
Ai gjithashtu këmbënguli që gruaja t’i ndërpresë të gjitha lidhjet me shoqen e saj.
Ndërsa gruaja e kupton atë, ajo ka vështirësi t’i kthejë shpinën një shoqeje.
“Kam qenë shoqe me të për shumë vite dhe do të ndihesha e gabuar t’i jepja fund miqësisë”, shkruan ajo.
Ju si do të vepronit?

Të ngjashme