Kryefjala Logo

Nusja kërcënon të anulojë dasmën nëse i fejuari fton shoqen e tij më të mirë

24 Maj, 2024 | 9:48 am

Për një grua, ajo nuk ishte e sigurt nëse kishte marrë vendimin e duhur para dasmës së saj, duke kërcënuar se do t’i anulonte të gjitha pasi u ngrit tensioni me të fejuarin e saj.

Një grua kërkoi që i fejuari i saj të fshinte shoqen e tij më të mirë nga dasma e tyre, pasi ajo mori një mesazh të çuditshëm.

Në një postim të fshirë tani në internet që ishte ngarkuar në një faqe alternative, gruaja e pyeti nëse kishte të drejtë në një mosmarrëveshje mes saj, të fejuarit dhe shoqes më të mirë femër të të fejuarit.

Sipas gruas, i fejuari i saj ka qenë mik i ngushtë me një grua, Rashelin, që në fëmijëri.
Në të kaluarën, çifti ka pasur nevojë të vendosë kufij me Rashelin. Dyshohet se Rasheli ka konkurruar me gruan për vëmendjen e të fejuarit që kur ata janë në një lidhje.

Ndërsa ishte një proces, ata përfundimisht vendosën kufij dhe dukej se kjo mund ta kishte zgjidhur çështjen. Për fat të keq, gjithçka erdhi sërish në krye kur gruaja dhe i fejuari i saj do të martoheshin.

Teksa zgjidhte shoqërueset, i fejuari i gruas vendosi ta bënte Rashelin shoqëriesen e tij. Duke qenë se Rasheli kishte qenë shoqja e të fejuarit për kaq shumë kohë, ajo dukej si e përshtatshme për atë lloj roli, por oferta dukej se i dërgoi Rashelit mesazhin e gabuar.

Pasi iu dha titulli , nusja e ardhshme mori një mesazh të çuditshëm dhe fyes nga Rachel.

Në tekst thuhej:
“Ti ta dish, unë dhe i fejuari yt jemi ende prioriteti i njëri-tjetrit. Mund të martohesh me të dhe të kesh fëmijë me të, të ndash shtëpinë me të, por… dije që ai më zgjodhi mua si shoqëruese duke e ditur se si do të të shqetësonte ai kujdeset për të mos lënduar ndjenjat e mia më shumë se ndjenjat tuaja.

Ju nuk mund të prishni lehtësisht miqësi të tilla. Thjesht qëndroni në korsinë tuaj dhe pranoni vendin tuaj. Ju mund të jeni gruaja e tij, por unë jam shoqja i tij më e mirë dhe nuk do të shkoj askund. Bëj paqe me të dhe kush e di, së shpejti mund të shkojmë mirë”.

Natyrisht, gruaja nuk e mori shumë mirë mesazhin tronditës dhe ia tregoi të fejuarit, i cili vendosi të fliste me shoqen e tij. Për shkak se sjellja e Rashelit ishte krejtësisht e papranueshme, nusja e ardhshme kërkoi që i fejuari i saj ose ta hiqte Rashelin nga roli i shoqërueses ose ta hiqte fare ftesën.

I fejuari fillimisht u ankua se gruaja e tij e ardhshme po tregohej e padrejtë dhe se ai nuk mund ta kontrollonte sjelljen e Rashelit. Përfundimisht, nusja e ardhshme zbuloi në një përditësim se i fejuari i saj nuk e kishte ftuar Rashelin nga dasma dhe ishte distancuar prej saj.

Të ngjashme