Nuk ka rëndësi humori madje as muskujt.Ja çfarë duan femrat

9 muaj më parë

Zbulimet e fundit shkencore sugjerojnë se volumi i muskujve dhe aftësia për të bërë njerëzit të qeshin kurrsesi nuk janë vendimtare te një mashkull në rrëmbimin e vëmendjes së një gruaje.

Siç rezulton, faktori kryesor në bërjen e një mashkulli popullor me seksin e kundërt është altruizmi gatishmëria për të kryer vepra të mira dhe bamirëse.

Shkencëtarët nga Kanadaja, të cilët kanë zbuluar një fakt interesant: me sa duket, burrat me mendje altruiste kanë tendencë për të marrë dashuri nga femrat më shpesh se të tjerët.

Të ngjashme