Njohesit e gjuhes gjermane po paguhen ne Tirane si ne Gjermani. G&H Dialog kompania qe po ben ndryshimin

2 vite më parë

Te cilesuar si me te miret ne fushen e sherbimit ndaj klientit, G&H Dialog hap dyert per te gjithe gjermanfolesit qe kane deshire per te punuar ne kushte optimale dhe te shperblyer ne nivele pagash evropiane.


G&H Dialog eshte kujdesur qe stafi te kete kushtet me te mira te punes.
Klime bashkepunimi pozitive, energjike dhe komunikuese .

Oraret jane fleksibel , te pershtatshme per studentet dhe familjaret pa i ngurtesuar ne perditshemrine e tyre.

Pagat dhe bonuset jane me te lartat ne treg dhe e dini çfare kerkojme nga ju?
Vetem njohje te mire te gjuhes gjermane dhe je direkt i perzgjedhur .
Lodhu pak , fito shume !!

Apliko tani ne Instagram: ghdialog.de ose numer kontakti +355699189422 , stafi yne eshte i disponueshem ne çdo moment per t’ju lene nje takim. Eja si mik, si bashkepunetor.

Të ngjashme