Kryefjala Logo

Njihuni me nënën që refuzon të çojë fëmijët në shkollë dhe spital

5 Janar, 2023 | 1:08 pm

Kaytlynn Green, 23 vjeç, e përshkruan veten si një nënë , e cila praktikon prindërimin natyral dhe shpesh përdor metoda holistike për fëmijët e saj.
Në një video, Green shpjegoi disa nga “mënyrat e diskutueshme” që ajo po i rrit fëmijët e saj, të cilat përfshijnë ata që nuk janë në shkollë, bëjnë vetë kohën e gjumit dhe nuk lejohen të mbajnë krem ​​kundër diellit.
Ajo gjithashtu nuk i lejon fëmijët e saj, Olive, 3 dhe Felix, 1, të shkojnë te mjeku dhe të hanë mish, produkte shtazore ose sheqerna të përpunuara.

Green tregoi gjithashtu gjërat që kishte bërë gjatë shtatzënisë, të cilat përfshinin mungesën e testeve prenatale, pa ultratinguj apo analiza dhe pirjen e duhanit të marihuanës gjatë lindjes së saj.
Ajo gjithashtu vuri në dukje se shumë njerëz që shohin videot e saj i thonë asaj se “është e rrezikshme të flesh në shtrat me ta dhe nuk pajtohen me mua që t’i lejoj ata të jenë zbathur – si dhe faktin që unë i shkolloj në shtëpi”.

Pavarësisht sasisë së urrejtjes dhe kritikave që Green merr nga shikuesit, ajo nuk lejon që komentet negative të ndikojnë në mënyrën se si i prin Olive dhe Felix.

“E di që ajo që bëj nuk klasifikohet si ‘normale’, por nuk mendova se ishte e diskutueshme. Urrejtja nuk më shqetëson, jam shumë e sigurt në vendimet e mia dhe këta njerëz nuk e kuptojnë këtë, “tha ajo.

Green shpjegoi se ajo nuk i godet fëmijët e saj dhe nuk do ti lejojë ata të shpojnë ose “gjymtojnë” trupat e tyre në asnjë mënyrë.

Të ngjashme