Kryefjala Logo

Një nuse pyet:A duhet të veshë fustanin e nusërisë vjehrra në dasmën e të birit?

7 Janar, 2023 | 1:06 pm

Një vjehërr tregoi ngjyrat e saj të vërteta kur i dërgoi mesazh nuses së saj të ardhshme për fustanin që po planifikonte të vishte në dasmën e saj e cila ishte më shumë se një vit larg.

Ajo postoi bisedën me mesazhe me tekst në Facebook përpara se të bëhej virale duke u ripostuar në të gjithë mediat sociale për shkak të sjelljes tronditëse të shfaqur nga vjehrra.
“Unë nuk kam absolutisht asnjë ide se çfarë të bëj tani.”-ka treguar nusja

Ajo pretendoi se kishte frikë t’i tregonte të fejuarit të saj sepse ai ishte djali i një mami, por ajo nuk e dinte se çfarë mund të bënte tjetër.
Kur ajo i kërkoi vjehrrës së saj të quajtur Sue të shihte fustanin, ajo shpejt kuptoi se ishte fustani i saj i vjetër i nusërisë dhe bëri të ditur shqetësimin e saj.

Më vjen keq,nuk dua të jem e pasjellshme apo ndonjë gjë tjetër, por po planifikon të veshësh fustanin e nusërisë në dasmën tonë?” ajo i ktheu mesazh.
“Ne mund të ndihmojmë të gjesh një të ngjashëm që i përshtatet ngjyrave tona të planifikuara!”

Përgjigjja e vjehrrës ishte:
“Mos i luaj këto lojëra me mua, ti ku**v!Është dasma e djalit TIM dhe unë po paguaj më shumë se gjysmën e saj,” i ktheu një mesazh ajo.

“Unë do të vesh çfarëdo fustani që të dua dhe nëse keni diçka për të thënë në lidhje me të… mirë, fat të mirë për familjen tuaj sepse Zoti e di se ata janë shumë të varfër për ta përballuar atë, pasi unë tashmë po paguaj më shumë se gjysmën. ”
Gruaja përfundoi duke i treguar të fejuarit të saj për ndërveprimin.

“E di që je vërtet i afërt me nënën tënde, por kjo është mënyra se si ajo më trajton mua dhe të tjerët sapo ti, apo dikush nga familja nuk janë pranë”, tha ajo në mesazhet për bashkëshortin e saj të ardhshëm.

Ajo i tregoj pamjet e bisedës që kishin dhe shpjegoi se të veshësh të bardhë në një dasmë e lëre më një fustan të vjetër nusërie është jashtëzakonisht e vrazhdë.
Ai e siguroi të fejuarën e tij se do të fliste me të dhe nuk do ta linte nënën e tij të prishte dasmën e tyre .
“Nëse ajo nuk dëshiron të jetë e respektueshme ndaj teje dhe vendimeve të tua, atëherë ajo nuk do të jetë aty, thënë thjesht,” tha ai.
“Nëse ajo nuk dëshiron të na mbështesë, atëherë kjo është çështje e saj dhe ajo do të humbasë dasmën “e saj”.

Pasi u përball me nënën e tij, ajo u kthye dhe i dërgoi sërish mesazh nuses së ardhshme.

“Si guxon të mos kesh respekt moj e përd*lë?”
“Kemi pasur shumë mirësjellje që të pranonim në familjen tonë dhe kështu na e shpërbleni?? Duke e bërë familjen tonë të duket si familje monstrash?”

Duke refuzuar të vazhdonte të çuditshmen përpara dhe mbrapa, ajo i tha vjehrrës së saj të ardhshme se ajo që ka bërë dhe ajo që dëshiron të veshë janë “krejtësisht të panevojshme”.
Ajo përsërit pasi nuk ishte e qartë se dita e saj e dasmës është për të dhe të fejuarin e saj, jo për vjehrrën.

Të ngjashme