Një mashkull me këto cilësi,ti nuk mund ta lësh të të shpëtojë!

2 vite më parë

Nëse një marrëdhënie pozitive mund të sjellë shumë gëzim dhe lumturi në jetën tuaj, në fakt, e kundërta është gjithashtu e vërtetë nëse nuk keni personin e duhur pranë.

Dhe kjo është arsyeja pse, nëse jeni në një lidhje, apo jeni duke kërkuar një mik, mund të jetë e vlefshme të pyesni nëse ky njeri i ka vërtet të gjitha kredencialet.

Fatmirësisht, shkencëtarët me sa duket kanë identifikuar një numër karakteristikash dhe cilësish për të kërkuar tek një burrë nëse doni një marrëdhënie të qëndrueshme dhe të lumtur.

Ju tregojmë cilësitë që duhet të kërkoni.

1-Inteligjent

2-Ju bën për të qeshur

3-Mbështet karrieren tuaj

4-Interesohet për miqtë dhe familjen tuaj

5-Ka inteligjencë emotive

6-Respekton mendimin tuaj dhe degjon çfarë keni për të thënë

7-I gatshëm të impenjohet për të përmirsuar situatën

8-Gëzon për arritjet e tua

9-Ndan vlerat tuaja

Të ngjashme