Kryefjala Logo

Një lidhje ecën nëse interesi është më i lartë nga mashkulli apo femra?

22 Nëntor, 2022 | 12:16 pm

Marrëdhëniet kanë nevojë për rritje, nga të dyja palët, veçanërisht sepse gratë priren të rriten shpejt dhe burrat pak më ngadalë.
Nëse burri nuk dëshiron diçka , konfliktet nuk do të ndalen kurrë.

Burrat janë të gatshëm të dëgjojnë por jo të gjithë
Pse mendoni se ekziston një thënie që thotë se askush në tokë nuk ju kushton më shumë vëmendje sesa burri që nuk ka kryer ende marrëdhënie me ju?
Sepse ka një etje të pashuar nga ana e tij që e bën atë të dëshirojë më shumë, të dijë më shumë dhe të dëgjojë më shumë. Dhe është një ndjenjë vërtet e mrekullueshme.

Kjo nuk zhduket domosdoshmërisht pas takimit të parë intim, por kjo vëmendje e dëshirueshme dhe e pandërprerë mbetet vetëm nëse burri është vërtet i interesuar dhe më i interesuar se gruaja.
Ndoshta ndihmon gjithashtu nëse ajo është pak jashtë ligës së tij.
Nuk ka të bëjë me gratë që luajnë nxehtë e ftohtë por ato me mend, ato e bëjnë këtë “strategji”për ta mbajtur atë të dëshirojë më shumë, përndryshe ai largohet ose zhduket.

Por nëse ai dëshiron, ai dëgjon.
Nëse i intereson, ai i bën ato pyetje.
Nëse ai dëshiron të jetë në jetën e saj, ai po e bën atë një prioritet.
Ata do të dëgjojnë dhe do t’i kushtojnë vëmendje por në planin afatgjatë vetëm nëse janë shumë të dashuruar.

Meshkujt ndihen më të gjallë dhe të gatshëm për të bërë më shumë nëse u duhet të përballen me një sfidë.
Nëse janë të dashuruar dhe nëse duhet të luftojnë për gruan.

Problemi është se edhe femrat duan të ndihen të gjalla dhe çmendurisht të dashuruara.
Ato duan të japin gjithçka bashkë me atë kiminë që vjen me të dhe ato fishekzjarre… Por mendimi jonë është se një grua mund të rritet për të dashuruar një burrë që i pëlqen, por një mashkull mund t’i përkushtohet një gruaje vetëm nëse është mjaft i fiksuar që në minutën e parë.
Nuk eshte e drejtë,por është mirë ta dini.
Morali?
Nëse mashkulli ka më shumë interes,lidhja do të zgjasë më shumë.

Të ngjashme