Kryefjala Logo

Një lidhje e keqe vjen nga këta lloje meshkujsh

25 Dhjetor, 2022 | 1:54 pm

Si gra, ndonjëherë mund të jemi të verbra kur bëhet fjalë për dashurinë.
Kur kimia është jashtë grafikëve ose ne kemi kaluar një periudhë më të gjatë se mesatarja e burrave të mirë, ne mund të anashkalojmë disa flamuj të kuq dhe të përfundojmë duke u hedhur me kokë në një marrëdhënie të re.
Por bëni shumë kujdes nëse vëreni sjellje si këto më poshtë:

1. Beqari shumëvjeçar
Ai duket se i ka të gjitha :Një pamje të bukur, punë solide, shumë miq interesantë dhe një personalitet simpatik.
Ai madje ka pasur një varg marrëdhëniesh afatgjata që duket se nuk shkojnë askund.

Ky djalë mund t’ju thotë se ajo që i mungon jetës së tij është “martesa dhe fëmijët”; megjithatë, ai ka një milion e një arsye që nuk është qetësuar kurrë.
Ky djalë zakonisht nuk është qetësuar sepse nuk e ka ndërmend.
Edhe nëse ai thotë se dëshiron, ai zakonisht gjen një arsye për të fluturuar kur gjërat bëhen shumë serioze.

Sapo marrëdhënia të thellohet dhe më në fund të keni lënë furçën e dhëmbëve në vendin e tij së bashku me disa palë të brendshme të pastra në një nga sirtarët e tij, ai do të thotë diçka në kuptimin: “Nuk je ti, jam unë. .”
Nëse ai ka qenë beqar për aq kohë sa ju jeni gjallë, ai ka shumë të ngjarë të qëndrojë i tillë.

2-Zoti Potencial
Ky djalosh ka shumë gjëra për të, por diçka e pengon gjithmonë.
Ndoshta ai ka probleme me paratë ose duket se nuk mund të mbajë një punë të qëndrueshme.

Ai mund të pijë pak më shumë dhe të mos jetë në gjendje të jetë i matur aq fort sa përpiqet.
Ndoshta i mungon ambicia dhe nuk mund ta kuptojë kurrë se çfarë dëshiron të bëjë me jetën e tij.
Pa marrë parasysh se çfarë është, ju shihni kaq shumë potencial tek ai nëse ai thjesht mund t’i bashkonte gjërat e tij.

Vajzë, lëreni të bashkojë jetën e tij … pa ty. Ju nuk keni nevojë për një projekt shkencor. Ju duhet një burrë.

3-Shpirti i humbur
Mund të jetë e lehtë të biesh në dashuri me këtë djalë.
Ai ju josh me mistikën e tij të pambrojtur, por të menduar, “Jam shumë i hutuar…”.

Ai kërkon mendimin tuaj për gjërat.
Ai ushqen egon tuaj duke prekur dëshirën tuaj për ta ndihmuar atë të kuptojë jetën e tij.
Ai thotë se dëshiron një gjë, por veprimet e tij thonë diçka krejtësisht të ndryshme.

Ai shfaqet si i vërtetë dhe i ëmbël dhe fakti që ai duket se ka nevojë për ju mund të jetë tepër tërheqës.
Por, jini të kujdesshëm për t’u përfshirë me këtë lloj djali.
Mund të jetë një udhëtim me slitë me rul duke shkuar në këtë udhëtim me të dhe shpesh nuk do të bëjë gjë tjetër veçse t’ju harxhojë energjinë.

Ndonjëherë, është më mirë të mbetesh shoqja i tij dhe ta lejosh të bëjë punën e tij i vetëm përpara se të hysh në çfarëdo lloj marrëdhënieje romantike me të.

Të ngjashme