Kryefjala Logo

Një hap cilësor për këtë shenjë horoskopi në marrëdhënie

23 Tetor, 2023 | 12:42 pm

Gjithçka që ishte, nuk është më. Garancia e vetme në jetë dhe dashuri është se koha do të vazhdojë zbërthimin e saj kurioz derisa e kaluara të bëhet një kujtim kaq i largët sa nuk jeni më i sigurt nëse e gjitha ishte e vërtetë apo vetëm një ëndërr.

•Bricjapi

Në jetë, ka gjithmonë një mësim ekuilibri në lojë. Për ju, ky cikël i kaluar mësimesh ka të bëjë me përcaktimin se me kë e rrethoni veten, gjë që mund të ndikojë pozitivisht në marrëdhënien romantike që zgjidhni të angazhoheni.

Ky ka qenë gjithashtu një udhëtim lumturie, pasi ju keni nderuar atë që ju sjell gëzim dhe i keni lejuar vetes ta zgjidhni atë më plotësisht.

Tani, një nga momentet më të rëndësishme të këtij cikli ka ardhur, me ju që keni hyrë në një angazhim më të thellë romantik në marrëdhënien tuaj.

Në javën e 23 tetorit, eklipsi përfundimtar në vitin e boshtit aktual do të ndodhë në Demi dhe do t’ju çojë drejt një angazhimi më të madh ndaj gjithçkaje që keni mësuar dhe përjetuar. Ky ka qenë një udhëtim i vetë-zbulimit, duke gjetur grupin tuaj shpirtëror dhe më pas duke e lënë veten të eksplorojë marrjen e vendimeve nga pjesa më e mirë e asaj që jeni bërë.

Kjo ju ka shtyrë të merrni shanse të reja, jo vetëm në marrëdhënie, por edhe në jetë dhe nëse ndonjëherë ishte e frikshme sepse e keni ndjerë të gris muret rreth zemrës, keni këmbëngulur. Duke vazhduar, duke ndjekur zemrën tuaj, duke u hapur ndaj dashurisë së re dhe duke rivlerësuar ata që i lejoni në rrethin tuaj të brendshëm, ju keni krijuar një jetë që rezonon vërtet me atë që jeni dhe me gjithçka që dëshironi nga jeta.

Ky është një moment për të festuar dhe kuptuar se ndërsa një udhëtim përfundon, një tjetër po fillon me të vërtetë. Lëreni veten të hyni në dashuri gjatë Eklipsit Hënor të Hënës së Plotë në Demi. Përqafoni mundësi për biseda të rëndësishme, flisni për të ardhmen tuaj dhe kur lind aspekti i përkushtimit, mos lejoni që asgjë që ka ndodhur në të kaluarën t’ju largojë nga jeta që keni ëndërruar.

Gjërat janë aq të mira sa duken, por duhet t’i besoni asaj dhe të kuptoni se situatat janë përmirësuar në jetën tuaj për shkak të punës dhe zgjedhjeve tuaja, jo thjesht rastësisht. I gjithë qëllimi i jetës nuk është ta kuptosh që në fillim, por t’i besosh procesit, të mësosh nga ato momente më sfiduese dhe ta përshëndesësh jetën gjithmonë me zemër të hapur. Ti e di se mund të bësh gjithçka kur mund ta bësh këtë, duke përfshirë hapjen e zemrës ndaj dashurisë përsëri.

Të ngjashme