Një grua thotë se i dashuri e lejon shoqen e tij femër të flejë me të në shtratin e tij.Normale?

2 muaj më parë

Një grua kërkoi këshilla pasi mësoi se i dashuri i saj e lejon shoqen e tij femër të flejë në shtrat me të.

Në një llogari në TikTok diskutoi një situatë në lidhje me një grua që zemërohej me të dashurin e saj sepse ai vazhdoi të shpërfillte kufijtë e saj që përfshinin shoqen e ngushtë femër.

Sipas TikTok, i dashuri i gruas kishte një shoqe të ngushtë femër të quajtur Lily. Gruaja pretendoi se Lily ishte e fiksuar pas të dashurit të saj dhe se ata kishin një histori. Ata ishin bashkëpunëtorë dhe u afruan shumë gjatë kohës që punonin bashkë. Ai mori një punë të re dhe Lily e ndoqi atje që të qëndronin afër. Ajo e bëri shumë të qartë se donte diçka më shumë se miqësi me të.

Ndërsa gruaja dhe i dashuri i saj ishin në një pushim, i dashuri pranoi se kishte një diçka me Lily. Ajo bëri një kufi të qartë se nëse do të vazhdonin të ishin miq, i dashuri dhe Lily nuk mund të ishin në të njëjtin shtrat së bashku. Megjithatë, ai e injoroi këtë kufi dhe e lejoi Lily të flinte në shtratin e tij një natë pasi ajo kishte pirë shumë për të vozitur.

Lily ishte ende aty kur e dashura u kthye në shtëpi nga klasa dhe ajo e kapi atë duke bërë një sy gjumë me të dashurin e saj. Ai pranoi se veprimet e tij ishin të gabuara dhe ishte një gabim – por ende e ha të dashurën përbrenda. E dashura shpjegoi se si kishin biseduar për situatën më pas dhe ai pretendoi se ishte miqësore. Ajo i tha të dashurit të saj se herën tjetër që është shumë e pirë për të vozitur në shtëpi, njëri prej tyre duhet të flejë në divan dhe e pyeti se si e lejoi të ndodhte.

Ai tha se “u dorëzua nga përpjekjet me të”. Ajo e mbylli përballjen duke i thënë se ai e di kufirin dhe nuk mund të ndodhë më.

Të ngjashme