Kryefjala Logo

Një grua e zgjuar nuk i kërkon kurrë këto gjëra nga partneri

1 Prill, 2022 | 1:48 pm

1-Nuk pret që të tjerët të kujdesen për të
Dhe nuk po flasim për fëmijët.
Kur fillon të dalë me një mashkull ndodh që gruaja të nisi të bjerë në zakonin që ai ta dëfrejë, veshë dhe argëtojë atë.

2-Nuk i kërkon kurrë që të braktisë miqtë dhe familjarët
Ndodh shpesh që një grua nuk i duron dot miqtë apo të familjarët e tij.
Ama kjo nuk do të thotë që ai është i detyruar që të heqë dorë prej tyre.
Mos e vendos partnerin të zgjedhë!
Edhe nëse duket sikur ata ndikojnë për keq tek ai, nuk është zgjedhja jote.

3-Ka besim tek partneri i saj
Një grua e zgjuar nuk kërkon prova për dashuri dhe vëmëndje ose prova që ai nuk e ka tradhëtuar.
Kur lidhja midis saj dhe partnerit bazohet mbi besimin, një femër e mençur nuk kërkon kurrë që të shohë telefonin e tij, apo të përpiqet të futet në gjërat e tij personale.

Të ngjashme